Actueel

Nieuwe kerkwebsite live!

Eindelijk is het dan zover; de nieuwe website van onze gemeente is live! In de afgelopen maanden, waarin we elkaar niet of nauwelijks konden spreken, hebben we ervaren hoe belangrijk het is dat we online op een snelle en mooie manier informatie met elkaar kunnen delen. En de nieuwe website, die op alle soorten apparaten goed te bekijken is, draagt daar een belangrijk steentje aan bij. 

Ook zichtbaar buiten de kerkelijke gemeente
Daarnaast vinden we het belangrijk dat we ook buiten onze kerkelijke gemeente laten zien wat er zoal in onze gemeente gebeurt. En er gebeurt nogal wat….! Van de wekelijkse kerkdiensten tot gespreksgroepen, van eten koken voor elkaar tot tweedehands spullen verkopen op Marktplaats, van een Fancy Fair tot kerstpakketten verdelen onder hen die dat nodig hebben. Wij zijn een actieve gemeente en dat mag gezien worden. 

De nieuwe website biedt veel informatie, op een gebruiksvriendelijke manier. Neem rustig een kijkje en we horen graag wat u/wat jij van de website vindt. 

Bescherming van de privacy
Op de website zijn verschillende foto’s vanuit onze eigen gemeente geplaatst en daar zijn we blij mee, want ze geven een mooi beeld van onze veelkleurige gemeente. Maar, mocht jij/u op een van deze foto’s staan, terwijl u dat niet wilt, laat het ons dan weten. Dan zullen we deze foto van de website verwijderen. Datzelfde geldt voor vermelding van contactgegevens. We horen het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact