kerkdienst.jpg

Basiscatechese 'Sport & Geloof'

Hey leerling van groep 7 of 8 van de basisschool, hou je van sport? Van tafeltennissen, voetballen of andere sporten? Kom dan op zondag 4 oktober om half 10 naar de Basiscathechese in De Antenne.

We gaan tafeltennissen, voetballen en andere spellen spelen en ook praten over ‘Sport en geloof’. Want sport en geloof lijkt best veel op elkaar. Kom dus meespelen!

We weten graag vooraf met hoeveel kinderen we kunnen spelen. Geef je dus even op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zeg dat het om de Basiscathechese van 4 oktober gaat.

Wij hebben er zin in! Tot zondag!