kerkkoor.jpg

Actueel

Rapper Pjotr in Hardenberg

Tieners let op; Rapper Pjotr komt naar Hardenberg! Deze populaire protestantse rapper spreekt een brede doelgroep aan met zijn pakkende lines en lekkere ritmes. In 2019 stond hij nog in het voorprogramma van vriend Snelle en dit jaar ging hij met zijn eigen tour het land door. Met zijn positieve boodschap en sterke teksten onderscheidt Pjotr zich van andere rappers. Hoe hij dit doet? Daar kun jij achter komen wanneer hij speciaal voor ons een avond naar Hardenberg komt!

Tijdens deze workshop kun je hem alles vragen wat je wil. Hij legt uit hoe je pakkende teksten schrijft en helpt je hierbij als je dat wilt. Naast rap en spoken word, komen ook beat, flow en presentatie aan bod. Aan het eind is er natuurlijk tijd voor een foto en handtekening.

Wanneer: 30 oktober; 20.00 – 22.00 uur; 
Waar: De Schakel Lage Doelen 3a in Hardenberg
Kosten: € 5

Opgeven bij: Zin In Hardenberg of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie mag je contact opnemen met Jorien Beunk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact