ouderen.jpg

Knutselend de Veertigdagentijd door

In deze tijd gaat veel anders dan we gewend zijn. Maar de verhalen gaan door! Juist nu is het mooi om stil te staan bij de Veertigdagentijd waarin we toeleven naar Pasen. Dit kan in de kerk maar ook thuis. Daarom hebben we voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd een tasje waarmee we samen op weg naar Pasen kunnen gaan.

Wat moet je doen:

Lijkt het je leuk om een gezinstasje te ontvangen geef je dan op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zet erbij voor hoeveel kinderen en het adres, dan komen we het tasje bij je thuis brengen.

Opgeven kan tot dinsdag 9 februari a.s.

Zou je dit bericht willen delen? En zoveel mogelijk mensen willen taggen waarvan je denkt dat hun kinderen het ook leuk zouden vinden?