ouderen.jpg

Actueel

Wat een snerttijd…

Deze tijd van corona, een tijd van isolement en eenzaamheid, zou je met recht een ‘snerttijd’ kunnen noemen. Door de verkoop van heel veel snert wil Ronde Tafel 79 de ouderen in de gemeente Hardenberg een prachtige en gezellige middag bezorgen door het organiseren van meerdere activiteiten. Door snert te kopen ondersteunt u niet alleen de ouderen in de gemeente Hardenberg, maar ook het goede doel van onze eigen Diaconie. Per verkochte liter Snert (€ 7,50) gaat namelijk € 2,50 naar de Diaconie. De Diaconie doneert de opbrengst van deze actie aan de vluchtelingen op Lesbos.

U bestelt de snert via de snertkar op www.snerttijd.nl. Meld bij uw bestelling dat u PG Dedemsvaart met uw bestelling wilt steunen. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarin een afhaalmoment en locatie om uw bestelling volledig coronaproof en volgens de RIVM richtlijnen af te halen. De afhaal locatie is in Hardenberg, maar we proberen ook een afhaal locatie in Dedemsvaart te krijgen. Het afhaalmoment staat gepland op 26 en 27 februari.

Helpt u mee om deze ‘snertactie’ tot een succes te maken? Alvast hartelijk dank!

Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact