ouderen.jpg

Actueel

Startweekend 2021

Zoals beloofd gaan we dit jaar uitpakken. We maken er namelijk een STARTWEEKEND van!

Zaterdag 4 september trappen we af met een gezellige middag/avond, de start van allerlei activiteiten. Van 17.00 tot 20.00 uur is er live muziek, een luchtkussen, een chill-hoek, spelletjes en lekker eten. Bij mooi weer in de tuin van de Van Dedemkerk.

Zondag 5 september starten we met een verrassende dienst in de Antenne voorgegaan door Elly Wisselink. Aansluitend gaan we koffie/thee drinken met iets lekkers in de tuin van de Van Dedemkerk (bij mooi weer) en staan het luchtkussen, de chill-hoek en de spelletjes weer klaar. Aan iedere leeftijd wordt gedacht. We sluiten de ochtend af met een lunch.

Vanaf 15.00 uur zijn de tafels gedekt en staan de stoelen in de Antenne klaar om u te laten genieten van een heerlijke high tea. Ontmoeten is het thema voor groot en klein, jong en oud.

Opgave
Opgeven voor één of meerdere activiteiten kan vóór 1 september a.s. via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en bellen naar 616615 of 612630 kan natuurlijk ook. Vermeld hierbij wel duidelijk om welke activiteit(en) het gaat: 1. Zaterdagmiddag, 2. Zondagochtend dienst en/of 3. Zondagmiddag high tea.

We mogen elkaar weer begroeten op 4 en/of 5 september voor “EEN NIEUWE START”, dus geef elkaar de hand (op 1 1/2 meter afstand) dan gaan we samen op weg!

We hopen op een prachtig weekend waarin we velen van u mogen begroeten.

Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact