kerkkoor.jpg

Actueel

Beroepingscommissie

Op dinsdag 7 september is de beroepingscommissien gestart met haar werk. De commissie bestaat uit de volgende leden: Annemijn Boer (adviserend lid), Andrea van Dijk, René Dunnewind, Eline Grol, Gerda Hofman, Henri Hoogeveen, Marijn Leehuis, Joop Moes en Jasper Vrieling namens de gemeente en Jan van der Sluis en Marieke Vogelzang namens de kerkenraad. Ds. Wisselink is consulent van de beroepingscommissie.

Eén van de taken van de commissie is gemeenteleden de gelegenheid gegeven om namen van predikanten in te dienen die zij geschikt achten om de vacature te vervullen. Wel moeten de namen voorzien zijn van een motivering of argumentatie waarom men de desbetreffende predikant (die als bijzonder aandachtsgebied het jeugdwerk heeft) geschikt acht voor onze gemeente. Ook moet de naam vermeld worden van degene die de naam indient.

Gemeenteleden kunnen de namen met motivering/argumentatie indienen bij de secretaris van de beroepingscommissie, Marijn Leehuis, via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het liefst voor 1 oktober. 

Bent u geïnteresseerd in de vacature? Klik dan hier. 

Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact