kerkdienst.jpg

Actueel

NBG Bijbelquiz 2021

Er komt weer een Bijbelquiz!

Vorig jaar kon de Bijbelquiz vanwege de coronacrisis niet doorgaan, maar nu mogen en kunnen we weer. Dit jaar niet, zoals gebruikelijk, in de Van Dedemmarke omdat men daar nog voorzichtig is uit begrijpelijke zorg voor de bewoners. De Christelijk-Gereformeerde kerk biedt ons dit jaar gastvrijheid.

Onze Bijbelkennis kan weer op de proef gesteld worden en we zullen weer verrast worden: ‘nooit geweten dat dit ook in de Bijbel staat!'. En het is ook een gezellige ontmoeting met elkaar als leden van zes verschillende kerkelijke gemeenten uit Balkbrug en Dedemsvaart.Vier interkerkelijke teams strijden tegen elkaar. En ieder kan afzonderlijk meedoen voor de hoofdprijs.

Doe dus mee: op woensdag 27 oktober om 19.45 uur in de Chr. Geref. Kerk, Kerkstraat 7 (ingang Zwiersstraat) in Dedemsvaart. Vanaf half 8 staat de koffie of thee voor je klaar.

Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact