kruis.jpg

Actueel

Kerstpakkettenactie 2021

In december maakt de diaconie, samen met de Rooms Katholieke Kerk (PCI Emmanuel) en de Graankorrel, weer kerstpakketten 
voor gezinnen, eenoudergezinnen en alleenstaanden die het financieel minder of zelfs moeilijk hebben. Denk hierbij aan mensen met een uitkering, mensen die werkloos zijn (of zijn geworden) of een gezin dat door een scheiding in de financiële problemen is gekomen of zzp'ers die moeilijk rond kunnen komen. Zij kunnen met Kerst dus wel een extraatje gebruiken.

Via maatschappelijke instanties komen we aan adressen, maar misschien ken jij ook iemand waarvan je weet dat hij of zij het financieel moeilijk heeft. Om in aanmerking te komen voor een kerstpakket hoeven ze geen lid te zijn van één van de kerken. 

Heb je één of meerdere adressen voor ons? Laat het ons dan voor 11 december weten. Dat kan via een diaken, één van de werkgroepleden, of via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast heel erg bedankt!

De werkgroep bestaat uit: Rob Cramer en André Pothof (De Graankorrel), Ineke v.d. Logt en Guus Redder (PCI Emmanuel), Janette Zweers en Geke van den Enk en (PGD).

Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact