kruis.jpg

Kerstcollecte Opvang voor gestrande vluchtelingen in Griekenland

In Griekenland komen dagelijks vele vluchtelingen aan, op zoek naar veiligheid en een betere toekomst. Onder hen ook duizenden kinderen. Ze komen terecht in onveilige kampen met gammele tenten. Er is gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. Kerk in Actie gelooft dat vluchtelingen recht hebben op een beter leven. Kerk in actie helpt hen met voedsel, gezondheidszorg en onderwijs, en probeert hen op een betere plek te krijgen. Ook investeert Kerk in Actie in de landen van herkomst in een beter leven voor kinderen.

Met uw bijdrage aan de collecte steunt u dit belangrijke werk van Kerk in Actie voor opvang van gestrande vluchtelingen. Doet u mee? Uw bijdrage voor de gestrande vluchtelingenkinderen in Griekenland is van harte welkom via de collecte in onze kerk en via de GIVT app.  Of maak uw gift over op het rekeningnummer van de Diaconie NL30 RABO 0373 713 452 o.v.v. Kerstcollecte 2022. Hartelijk dank!