ouderen.jpg

Waar ligt jouw talent? Helpende handen gezocht

Wij geloven dat iedereen zijn of haar eigen talenten heeft en vinden het waardevol om die talenten in te zetten. Waar ben jij goed in? En waar word jij blij van? Zou jij je talent kunnen en willen inzetten om de jonge generatie in onze gemeente te blijven binden en boeien? Dat horen wij heel graag!

Wij zijn op zoek naar nieuwe krachten en helpende handen die zich willen inzetten voor de jongeren en jonge gezinnen uit onze gemeente.
Wordt bijvoorbeeld leiding bij:
- kinderoppas
- kinderkerk
- basiscatechese
- tienerkerk
- jeugdclubs

Denk mee bij het organiseren van diensten
- EigenwijzZ
- Anders Kerken

Of praat mee over het beleid!
- Taakgroep Jongeren

Ben je nieuwsgierig, roept dit bericht vragen bij je op of heb je interesse? Spreek ons aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Wij hopen van harte op jullie inzet en enthousiasme, zodat het aanbod voor kinderen en jongeren niet zal verdwijnen.

Namens de Taakgroep Jongeren,
Bernardien Brinkhuis, Judith Hoogeveen, Veerle Hofman, Erik Menzo en Johan van Dijk