kerkdienst.jpg

Actueel

Paasontbijt 17 april

Voorafgaand aan het Paasfeest op zondag 17 april beginnen we deze zondag gezellig samen, met een lekker ontbijt. Je bent hiervoor vanaf 08.15 uur welkom in De Antenne en we beginnen om 8.30 uur. Onder het genot van een broodje kan er lekker worden bijgekletst en aansluitend vieren we samen de Paasdienst. 

Het thema van deze dienst is ‘Noem mij, bevestig mijn bestaan’. Maria wordt door Jezus bij haar naam genoemd. Zo krijgt ze kracht om weer op te staan. Er is muziek van het blazersensemble van Jubal en voor tieners (en anderen die dat willen) ligt er een blad met vragen – opdrachten – puzzels bij de dienst, klaar. Zo kun je (nog) actief/actiever meedoen!

Voor het paasontbijt ontvangen we graag uiterlijk donderdag 14 april je aanmelding per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de kosters (tel.nr. 615.615 of 612.630) of via de intekenlijst in de hal van de Antenne / De Fontein. Wil je erbij vermelden met hoeveel personen je komt? Er staat een bus waarin iedereen een vrije bijdrage kan doen om de kosten te dekken. 

Graag tot dan!

Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact