kerkdienst.jpg

Actueel

Vragen van kinderen

Thema-avond; Vragen van kinderen – hoe ga ik daarop in?

Kinderen kunnen verrassend uit de hoek komen met hun vragen. Waar is God? Waar is de hemel? Waar is ouwe oma nu ze dood is? Wat is dood? Aan de ene kant kunnen zulke vragen een glimlach op je gezicht toveren. Tegelijk kan het heel lastig zijn om op die vragen in te gaan. Je wilt je kind serieus nemen maar hoe doe je dat met zulke vragen?

Over dit onderwerp organiseert de taakgroep leren voor ouders met kinderen een thema-avond. De avond zal worden begeleid door Nienke Bouwman en Gunter Brandorff. Nienke kan vanuit haar werk goed met ons meedenken over communiceren met kinderen. 

We organiseren deze avond op dinsdag 19 april a.s. in De Antenne. We beginnen om 20.00 uur en sluiten uiterlijk 21.30 uur af. 

Het is fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wil je je daarom vooraf bij ds. Elly Wisselink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je op het laatste moment besluit om toch te komen, ben je van harte welkom! 

Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact