kinderen.jpg

Voorjaarsmarkt 7 mei

Houd je van gezelligheid, samen lachen, lekkere dingen eten en heerlijk neuzen tussen boeken, speelgoed, zelfgemaakte kaarten en andere spullen? Kom dan op zaterdag 7 mei tussen 09.00 en 12.00 uur rondom de Van Dedemkerk.

Wat is er allemaal te doen?

Tijdens de voorjaarsmarkt is er voor iedereen weer wat leuks te doen en wat lekkers te eten.

• Voor kinderen is er een spellencircuit
  • Er zijn kramen met boeken en gebruikte spullen om tussen te neuzen
  • De Diaconie zamelt producten in voor de Voedselbank
  • De Zending verkoopt zelfgemaakte kaarten en andere spullen
  • Nico van Hattem voor de vlinderbescherming
  • Voor de snoepers zijn er hamburgers

Wie heeft er boeken over?

Heb je thuis nog boeken liggen waar je niets meer mee doet? Jan Vogelzang haalt ze graag bij je op om ze voor het goede doel te verkopen! Brengen mag natuurlijk ook.

Inzameling producten voor de Voedselbank

De Diaconie zamelt lang houdbare producten in voor de Voedselbank, die zij op een later moment uit kunnen delen aan alleenstaanden en gezinnen die door omstandigheden onder de armoedegrens zijn geraakt. Producten die de Voedselbank goed kan gebruiken zijn: pasta/rijst, houdbare halfvolle melk, broodbeleg: pindakaas, jam, chocopasta, soep, groente in blik, koffie/thee, pannenkoekenmix. Lever deze producten tijdens de voorjaarsmarkt in bij de kraam van de Diaconie!

We ontmoeten je graag!

Er is te veel om op te noemen, dus kom gezellig kijken en genieten van een lekker hapje en een drankje. De opbrengst van de Voorjaarsmarkt is bestemd voor de vluchtelingen uit Oekraïne in de gemeente Hardenberg.