Skip to main content

Kerstpakkettenactie 16 december 2023

In december maken we als diaconie weer kerstpakketten. Dit doen we samen met de Rooms Katholieke Kerk (PCI Emmanuel) en de Graankorrel.

Deze pakketten zijn bestemd voor gezinnen, eenoudergezinnen en alleenstaanden die het financieel minder of zelfs moeilijk hebben. U kunt hierbij denken aan mensen met een uitkering, mensen die werkloos zijn (of zijn geworden) of een gezin dat door een scheiding in de financiële problemen is gekomen. Ook sommige zzp’ers kunnen het financieel niet rond krijgen. Het is erg moeilijk een uitputtende lijst te maken van mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken.

Om in aanmerking te komen voor een kerstpakket hoeft iemand/een gezin geen lid te zijn van één van de kerken. Via maatschappelijke instanties ontvangen we adressen, maar misschien kent u ook iemand die het financieel moeilijk heeft en wel een extraatje kan gebruiken. Laat het ons dan weten. Graag uiterlijk 8 december (straat, huisnummer en postcode) op mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers voor het inzamelen van boodschappen voor de kerstpakketten, bij de Jumbo. We doen dit op vrijdag 8 en zaterdag 9 december. Hebt u 1 of 2 uurtjes over en wilt u zich hiervoor aanmelden? Geef dan uw naam en telefoonnummer aan ons door èn wanneer u niet kunt.

Op zaterdag 16 december worden in De Antenne de kerstpakketten samengesteld. Ook u kunt iets bijdragen aan een kerstpakket door het brengen van goederen. Dit kan op zaterdag, 16 december tussen 9.30 en 10.30 uur (graag houdbare producten en geen producten met alcohol).

Voor zowel het doorgeven van adressen als het aanmelden voor de inzameling van boodschappen bij de Jumbo kunt u zich opgeven bij een diaken, één van de werkgroep leden of het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..