Overstapdienst 16 juni

Op 16 juni houden we de overstapdienst.

Daarin besteden we aandacht aan de kinderen die overgaan van de basiscatechese naar de tienerkerk.

Die overstap valt meestal samen met het afronden van de basisschool. We hebben voor die zondag iets bijzonders in petto. Musicalgroep Koemi komt naar Dedemsvaart. Ze spelen de mini-musical Wie is mijn naaste als onderdeel van de dienst. Musicalgroep Koemi wil kinderen op een speelse manier het evangelie van God laten ontdekken. Dat doen ze door met kinderen musicals over bijbelverhalen in te studeren en op te voeren. Deze groep komt voort uit een katholieke beweging met een missionaire opdracht.

De specifieke groep kinderen die wij op 16 juni op bezoek krijgen, wordt geleid door Japke Jansen-de Jong, een PKN-lid uit Lutten. Deze groep heeft al eerder een paar liederen gezongen in een kerkdienst in de Antenne. Omdat deze musicalgroep voor hun uitvoering een goed podium nodig heeft, houden wij deze ochtenddienst in de Antenne.