Voorganger ds. Jonathan Zondag

zondag 4 april 09:30 - 10:30
Van Dedemkerk - Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart

Lees hier onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Kijk hier live mee met onze kerkdienst.

1e collecte: Plaatselijk kerkelijk werk
2e collecte: Diaconie - Paascollecte Werelddiaconaat: Een toekomst voor kansarme kinderen in Zuid-Afrika
3e collecte: Kindercollecte - Kids in Actie; Zorg voor eenzame ouderen in Moldavie. Lees hier meer over op de pagina Kindercollecte.

Diaconiecollecte uitgelicht

Veel zwarte jongeren in Pretoria hebben geen toekomstperspectief. Zij groeien op in gebroken gezinnen en gewelddadige wijken in een donkere omgeving. De helft van hen maakt de middelbare school niet af en 40% van de jongeren tussen 15 en 34 jaar is werkloos. De toekomst is voor hen vaak een duister gat.

Samen met christelijke partners helpt Kerk in Actie deze jongeren de cirkel van armoede en uitzichtloosheid te doorbreken en licht te brengen in hun bestaan. Ze krijgen huiswerkbegeleiding en jongeren worden gestimuleerd hun opleiding af te maken. Ook krijgen ze bijbelonderwijs en hulp bij het verwerken van trauma’s. Via muziek, kunst, vakantiekampen en trainingen groeit hun zelfvertrouwen en ontdekken ze nieuwe mogelijkheden om hun leven vorm te geven. Met de collecteopbrengst krijgen onder meer 900 jongeren huiswerkbegeleiding.

U kunt dit werk steunen met een bijdrage op het rekeningnummer van de Diaconie,
NL30 RABO 0373 713 452 o.v.v. Paascollecte 2021, of tijdens het collectemoment in de kerk.

Collecteflyer PEN Zuid Afrika

Collecte 1 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk,
    Collecte 2 is voor de Diaconie,
    Collecte 3 is voor de Kindercollecte.