ds. Elly Wisselink

-WEB-PKN-Gebouwen-02
Categorie
Kerkdiensten
Datum
zondag 5 december 09:30 - 10:30
Locatie
Van Dedemkerk - Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Lees hier  onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Meer informatie

Kijk hier live mee met onze kerkdienst.

Collecten

1e collecte: KIA tbv Moldavië.
2e collecte: Plaatselijk Kerkelijk Werk
3e collecte: Kindercollecte - Mission Possible helpt jonge vrouwen die verslaafd zijn of slachtoffer zijn van huiselijk geweld en kinderen en jongeren uit probleemgezinnen in landen van de voormalige Sovjet-Unie. Lees hier meer over op de pagina Kindercollecte.

Diaconiecollecte uitgelicht

Kerken in Moldavië geven kinderen een toekomst

In het arme Moldavië worden veel kinderen aan hun lot overgelaten. Hun ouders werken in het buitenland om geld te verdienen of hebben troost gezocht in alcohol. Kinderen groeien op zonder de zorg en liefde die ze nodig hebben. Ze maken hun school niet af en lopen risico slachtoffer te worden van geweld en misbruik.
Kerken en Youth for Christ Moldavië willen dat voorkomen. Zij bieden naschoolse opvang in dagcentra van kerken. Hier krijgen kinderen volop aandacht, een gezonde maaltijd en hulp bij hun huiswerk. Goed opgeleide vrijwilligers vangen hen op en organiseren sport- en spelactiviteiten. Vaak ontdekken deze kinderen voor het eerst wat het is om op een liefdevolle manier met elkaar om te gaan, een ervaring voor het leven.
Helpt u mee? Uw bijdrage voor de kinderen in Moldavië is welkom via de collecte in onze kerk. Of maak uw gift over op het rekeningnummer van de Diaconie NL30 RABO 0373 713 452 o.v.v. Kinderen in Moldavië. Hartelijk dank!

Werelddiaconaat 5 december

Je kunt jouw bijdrage op verschillende manieren geven:

  • Overmaken op de bankrekeningen: Diaconie, NL30 RABO 0373 713 452 en Plaatselijk Kerkelijk Werk, NL27 RABO 0373 713 215.
  • Overmaken via de Givt-app die je kunt downloaden via www.givtapp.net/download. Geef aan de 3 collectes door na het invullen van een bedrag voor de 1ste collecte, te kiezen voor ‘collecte toevoegen’.
    Collecte 1 is voor KIA tbv Moldavië.
    Collecte 2 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk.
    Collecte 3 is voor de Kindercollecte.
  • Heb je de Givt-app al gedownload, dan kun je direct geven via deze link: https://bit.ly/2UkqTBv

Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg over de Givt-app.

 

 
 
Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact