ouderen.jpg

ds. Jonathan Zondag

-WEB-PKN-Gebouwen-02
Categorie
Kerkdiensten
Datum
zondag 2 januari 19:00 - 20:00
Locatie
Van Dedemkerk - Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Lees hier  onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Meer informatie

Kijk hier live mee met onze kerkdienst.

Collecten

1e collecte: Diaconie.
2e collecte: Plaatselijk Kerkelijk Werk.
3e collecte: Kindercollecte - Mission Possible helpt jonge vrouwen die verslaafd zijn of slachtoffer zijn van huiselijk geweld en kinderen en jongeren uit probleemgezinnen in landen van de voormalige Sovjet-Unie. Lees hier meer over op de pagina Kindercollecte.

Diaconiecollecte uitgelicht

Collecte Werelddiaconaat: Vrouwen versterken in Noord-Kameroen.
De Lutherse Broederkerk in het droge noorden van Kameroen ondersteunt haar gemeenteleden met duurzame landbouw en theologisch onderwijs. Ook is er speciale aandacht voor vrouwen. Vrouwen hebben in Noord-Kameroen een ondergeschikte rol. Ze zijn verantwoordelijk voor het huishouden, het voedsel en de kinderen. Het is lastig om ze bij elkaar te krijgen. En vaak zijn bijeenkomsten te ver om te lopen.

De kerk deelde fietsen uit, zodat de vrouwen zich makkelijker kunnen verplaatsen. De vrouwen leren hoe ze kippen of geiten kunnen houden en hoe ze een goede oogst kunnen krijgen in het droge seizoen. Ze leren het belang van bomen planten en van energiezuinige ovens. Samen staan deze vrouwen sterker. Ze helpen elkaar met de oogst en sparen samen. Daardoor stijgen hun inkomsten. Helpt u mee?

Kijk voor meer informatie op: www.kerkinactie.nl/kameroen. Uw bijdrage voor dit werk is welkom via de collecte in onze kerk. Of maak uw gift over op het rekeningnummer van de Diaconie NL30 RABO 0373 713 452 o.v.v. Kameroen. Hartelijk dank!

26 Oct Y Werelddiaconaat Kameroen 31 oktober

Je kunt jouw bijdrage op verschillende manieren geven:

  • Overmaken op de bankrekeningen: Diaconie, NL30 RABO 0373 713 452 en Plaatselijk Kerkelijk Werk, NL27 RABO 0373 713 215.
  • Overmaken via de Givt-app die je kunt downloaden via www.givtapp.net/download. Geef aan de 3 collectes door na het invullen van een bedrag voor de 1ste collecte, te kiezen voor ‘collecte toevoegen’.
    Collecte 1 is voor Diaconie.
    Collecte 2 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk.
    Collecte 3 is voor de Kindercollecte.
  • Heb je de Givt-app al gedownload, dan kun je direct geven via deze link: https://bit.ly/2UkqTBv

Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg over de Givt-app.

 

 
 
Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact