Verjaardagsfeestje PG Dedemsvaart

Verjaardag_kerk_Digitaal-bord-240x135px
Categorie
Activiteiten
Datum
zaterdag 18 juni 14:00 - 17:00
Locatie
De Antenne

Kom naar ons verjaardagfeest!

Heb jij zaterdagmiddag 18 juni al geblokt in de agenda of rood omcirkelt op de kalender? Nog niet? Doe het dan snel want die middag vieren we dat we twee jaar geleden tot één gemeente fuseerden. 

Wat is er allemaal te doen?

Er is die middag voor iedereen wat leuks te doen en wat lekkers te eten. We beginnen de middag natuurlijk met lekkere taart, want zonder taart is er geen feest. Inmiddels weten we dat we veel baktalent in ons midden hebben, dus dat wordt smullen. Kinderen mogen hun eigen cake versieren. Verder kun je kiezen uit allerlei (raad)spelletjes, een quiz, leuke workshops en een ballonnenclown maakt de mooiste ballonfiguren. We zetten de verschillende korte workshops en activiteiten even voor je op een rij; 

 • Workshop Ismakogie
  Hoe kun je bewust en beter leren bewegen en wat is het positieve effect van een natuurlijke houding?
 • Djembé workshop
  Samen een ritme leren trommelen, dat is vrolijk, muzikaal en geeft veel energie.
 • Voorlezen voor kinderen
  Kinderen kunnen even hun fantasie de vrije loop laten en in de huid van een ander kruipen, door een mooi verhaal dat wordt voorgelezen.
 • Voorlezen voor volwassenen
  Volwassenen kunnen even de tijd en de alledaagse dingen vergeten en heerlijk wegdromen bij een prachtig verhaal dat wordt voorgelezen. 
 • Simultaan dammen
 • Sjoelwedstrijd
 • Bijbelquiz 
  Stel je Bijbelkennis op de proef en misschien word je wel verrast: ‘nooit geweten dat dit ook in de Bijbel staat!'
 • Duiven van keramiek versieren
  Laat jecreativiteit de vrije loop, of ontdek dat je misschien creatiever bent dan je dacht door het versieren van duiven van keramiek. 

Er is dus van alles te doen en te beleven. En wil je liever even niets doen? Dat kan ook. In de kerk is er een stiltehoek waar je bijvoorbeeld in alle rust een kaarsje kunt aansteken. 

Kortom; kom gezellig langs en neem gerust je buurman of buurvrouw, je vriend of vriendin mee!

 
 
Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact