Voorjaarsmarkt

zaterdag 7 mei 09:00 - 12:00
Van Dedemkerk

Wij kunnen weer de voorjaarsmarkt organiseren. Deze wordt gehouden op zaterdag 7 mei rondom de ‘Van Dedemkerk’ van 09.00 tot 12.00 uur. Hier staan kramen met Koffie/thee, bloemen, hamburgers, boeken, de diaconie voor de voedselbank, Fancy Fair, Wensambulance, Zending met zelf gemaakte kaarten en andere spullen, Nico van Hattem voor de vlinderbescherming. Iedereen (ook kinderen) die zijn/haar spullen wil verkopen is van harte welkom. Wij zorgen voor de kramen waarvan u gebruik kunt maken. Er is ook een spellencircuit voor de kinderen. Hebt u/jij nog boeken liggen en u doet er niks mee? Jan wil ze graag ophalen en voor een goed doel verkopen. Jan Vogelzang. Brengen mag ook. Voor opgave of info bel: Gert Menzo.