Skip to main content

Interkerkelijke vrouwengroep viert feest.

Interkerkelijkevrouwengroep
Categorie
Activiteiten
Dates
vrijdag 17 november 20:00 - 22:00
Locatie
De Antenne - Wilhelminastraat 3, 7701 HA Dedemsvaart

Vrouwen vieren feest!!!. Wat doe je als er een feestje is….Vieren natuurlijk! En wij hebben iets te vieren, de Interkerkelijke Vrouwengroep Dedemsvaart/Balkbrug organiseert al 25 jaar vrouwenochtenden/avonden!

We hebben Op & Top Vrouw uitgenodigd om extra glans te geven aan deze mijlpaal! Op & Top Vrouw is een liedjescabaret voor en door vrouwen. Drie getalenteerde zangeressen die hun krachten hebben gebundeld om een voorstelling op te richten die past bij de christelijke vrouw van deze tijd. Vanuit hun geloof delen ze met anderen de serieuze en hilarische momenten van het vrouw-zijn in een avond die garant staat voor een lach en een traan. Voor ons 25 jarig-jubileum komen ze met een aangepast programma!

Heb je zin in een heerlijke avond, meld je dan aan door € 10,00 p.p. over te maken op bankrekening NL22 ABNA 0544 3403 02 t.n.v. Hanneke van den Brink-Venebrugge / Interkerkelijke Vrouwengroep. Wanneer je betaald hebt, is dat je toegang, je ontvangt geen toegangskaartje.

Wees welkom op vrijdag 17 november 2023 om 20.00 uur, De Antenne, Wilhelminastraat 3, 7701 HA  Dedemsvaart. Zaal open vanaf 19.30 uur.

Vol = Vol

www. Interkerkelijkevrouwen.jouwweb.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.