kerkdienst.jpg

Voorganger ds. K. van der Kamp, Kampen

Datum: zondag 24 januari 17:00 - 18:00

Locatie: Van Dedemkerk  |  Plaats: Dedemsvaart

Lees hier onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Kijk hier live mee met onze kerkdienst.

1e collecte: Plaatselijk kerkelijk werk
2e collecte: Diaconie; Protestantse kerk - Missionair Werk 2021
3e collecte: Kindercollecte - Kids in Actie; Noodhulp & rampenpreventie in Ethiopië. Lees hier meer over op de pagina Kindercollecte.

Diaconiecollecte uitgelicht

Protestantse kerk - Missionair Werk 2021: Een inloophuis waar iedereen uit het dorp welkom is. Een moestuin voor de hele buurt. Een mobiel koffietentje voor mensen die een praatje willen. Kerken zijn creatief in het zoeken naar verbinding met hun omgeving. Op allerlei manieren zijn ze van betekenis voor hun dorp of stad en laten ze zien dat het evangelie goed nieuws is voor álle mensen. De Protestantse Kerk in Nederland ondersteunt missionair- diaconale initiatieven van gemeenten, want zo zijn we een kerk van betekenis. Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken? Hartelijk dank!

Diaconiecollecte24januari

Collecte 1 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk,
    Collecte 2 is voor de Diaconie,
    Collecte 3 is voor de Kindercollecte.

Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart

Kaart