kerkdienst.jpg

Voorganger ds. B. Trouwborst

Datum: zondag 18 april 19:00 - 20:00

Locatie: Van Dedemkerk  |  Plaats: Dedemsvaart

Lees hier onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Kijk hier live mee met onze kerkdienst.

1e collecte: Plaatselijk kerkelijk werk
2e collecte: Diaconie - Vrolijkheid in assielzoekerscentra
3e collecte: Kindercollecte - Kids in Actie; Zorg en aandacht voor kwetsbare ouderen in Moldavië. Lees hier meer over op de pagina Kindercollecte.

Diaconiecollecte uitgelicht

Een op de drie vluchtelingen die naar Nederland komt is jonger dan 18 jaar. Ze hebben vaak nare ervaringen achter de rug en hun bestaan in Nederland is meestal ook onzeker. Met steun van Kerk in Actie organiseert stichting De Vrolijkheid creatieve activiteiten voor kinderen en jongeren in asielzoekerscentra. Door bijvoorbeeld muziek, dans, theater, film en fotografie wil De Vrolijkheid de talenten van de jonge bewoners van asielzoekerscentra tot bloei laten komen en hun veerkracht versterken.

KIA Collecteflyer Vrolijkheid in asielzoekerscentra digitaal

Collecte 1 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk,
    Collecte 2 is voor de Diaconie,
    Collecte 3 is voor de Kindercollecte.

Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart

Kaart