kerkdienst.jpg

ds. Peter Lindhout

Kerkdiensten
-WEB-PKN-Gebouwen-02
Datum: zondag 30 januari 19:00 - 20:00

Locatie: Van Dedemkerk  |  Plaats: Dedemsvaart

Nieuwsbrief

Lees hier   onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Meer informatie

Kijk hier live mee met onze kerkdienst.

Collecten

1e collecte: KIA Werelddiaconaat.
2e collecte: Plaatselijk Kerkelijk Werk..
3e collecte: Kindercollecte - Kerk in Actie: Gezonde zuinige ovens voor Zuid-Afrika. Lees hier meer over op de pagina Kindercollecte.

Diaconiecollecte uitgelicht

Goed boeren in een lastig klimaat in Oeganda
In het noorden van Oeganda is het niet makkelijk om voedsel te verbouwen. De regen valt steeds grilliger door de wereldwijde klimaatverandering. Soms is er droogte, soms staan de velden onder water. Samen met de Kerk van Oeganda steunt Kerk in Actie boerengezinnen in hun strijd om het dagelijks bestaan.

Ze leren nieuwe landbouwtechnieken en bewaren hun oogst beter. Ze vormen coöperaties en spaargroepen. Iedereen legt geld in en om de beurt kan iemand het hele bedrag gebruiken voor een grotere (landbouw)investering. Daarmee krijgen boerinnen en boeren de slagkracht om hun productie te verhogen. Ze maken energiezuinige ovens, planten bomen om erosie te voorkomen, leggen visvijvers aan en gaan bijen houden. Dat is goed voor mens èn natuur.

Steunt u boerengezinnen in Noord-Oeganda via de collecte in de kerk? Dan kunnen ze droogte en overstromingen beter het hoofd bieden.  Uw gift kunt u ook overmaken op het rekeningnummer van de Diaconie   NL30 RABO 0373 713 452 o.v.v. Werelddiaconaat Oeganda. 

Werelddiaconaatcollecte Oeganda

Je kunt jouw bijdrage op verschillende manieren geven:

  • Overmaken op de bankrekeningen: Diaconie, NL30 RABO 0373 713 452 en Plaatselijk Kerkelijk Werk, NL27 RABO 0373 713 215.
  • Overmaken via de Givt-app die je kunt downloaden via www.givtapp.net/download. Geef aan de 3 collectes door na het invullen van een bedrag voor de 1ste collecte, te kiezen voor ‘collecte toevoegen’.
    Collecte 1 is voor KIA Werelddiaconaat.
    Collecte 2 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk.
    Collecte 3 is voor de Kindercollecte.
  • Heb je de Givt-app al gedownload, dan kun je direct geven via deze link: https://bit.ly/2UkqTBv

Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg over de Givt-app.

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart

 

Kaart


Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact