Skip to main content

ds. H.J.H. Pap uit Kerkenveld

Kerkdiensten
-WEB-PKN-Gebouwen-02
Datum: zondag 3 juli 19:00 - 20:00

Locatie: Van Dedemkerk  |  Plaats: Dedemsvaart

Nieuwsbrief

Lees hier   onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Meer informatie

Kijk hier live mee met onze kerkdienst. Organist dhr. J. Plender.

Collecten

1e collecte: KIA Werelddiaconaat.
2e collecte: Plaatselijk Kerkelijk Werk.

 Collecte Diaconie: Onderwijs geeft kansarme kinderen toekomst: Geen plaats voor een kind. Dat is in India aan de orde van de dag. Duizenden kinderen van Dalits worden gediscrimineerd en buitengesloten. Hierdoor blijven hele gezinnen hangen in de armoede waaraan ze zo graag zouden willen ontsnappen. De organisatie Cards wil via de kinderen het onderdrukkende kastensysteem doorbreken. Tijdens voor- en naschoolse bijeenkomsten, Bala Bata’s genoemd, biedt Cards huiswerkbegeleiding, muziek, dans en sport. Kinderen krijgen weer zelfvertrouwen en hun schoolprestaties verbeteren. Door de liefde en aandacht ontdekken kinderen dat ze de moeite waard zijn. Cards besteedt veel aandacht aan de thuissituatie van de kinderen en probeert ook de armoede in de achtergestelde gemeenschappen te doorbreken. Via deze vorm van onderwijs wil Cards in de periode 2020-2023 5 tot 15 zogenaamde 'kinderarbeid vrije zones' tot stand brengen en sociale verandering teweegbrengen in de Dalit-gemeenschap. Vandaag collecteren we voor dit werk, we bevelen deze collecte van harte bij u aan! Helpt u mee? Dank u wel!

 

Je kunt jouw bijdrage op verschillende manieren geven:

  • Overmaken op de bankrekeningen: Diaconie, NL30 RABO 0373 713 452 en Plaatselijk Kerkelijk Werk, NL27 RABO 0373 713 215.
  • Overmaken via de Givt-app die je kunt downloaden via www.givtapp.net/download. Geef aan de 3 collectes door na het invullen van een bedrag voor de 1ste collecte, te kiezen voor ‘collecte toevoegen’.
    Collecte 1 is voor KIA Werelddiaconaat.
    Collecte 2 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk.
  • Heb je de Givt-app al gedownload, dan kun je direct geven via deze link: https://bit.ly/2UkqTBv

Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg over de Givt-app.

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart

 

Kaart