bijbelstudie.jpg

ds. Elly Wisselink

Datum: zondag 7 augustus 09:30 - 10:30

Locatie: De Antenne  |  Plaats: Dedemsvaart

Lees hier onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Kijk hier live mee met onze kerkdienst. Organist dhr. Nico Aalberts

1e collecte: Diaconie.
2e collecte: Plaatselijk Kerkelijk Werk.
3e collecte: Kindercollecte: KIA "Dreigende hongersnood is Oost-Afrika".

Kindercollecte 3e kwartaal: Dreigende hongersnood in Ethiopië, in het zuiden en oosten van Ethiopië zijn ze van oudsher gewend aan droogte. Nu het klimaat verandert en de regen onregelmatiger valt is het nóg veel belangrijker héél zuinig om te gaan met water en vruchtbare grond, om de juiste zaden en landbouwmethoden te gebruiken en om ook wat geld te verdienen voor tijden van nood. Ethiopische partners van Kerk in Actie leren boeren om beter voorbereid te zijn op de gevolgen van de klimaatverandering. Waar deze mensen eerder een deel van het jaar afhankelijk waren van voedselhulp, kunnen zij zichzelf nu redden en helpen ze hun hele dorp vooruit. Met jouw bijdrage aan deze collecte steun je via Kerk in Actie onder andere 3500 mannen, vrouwen en kinderen in Ethiopië om beter voorbereid te zijn op klimaatverandering. Help je mee?

Collecte 1 is voor Diaconie.
    Collecte 2 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk.
    Collecte 3 is voor Kindercollecte.

Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart

Kaart