bijbelstudie.jpg

Taizéviering met ds. Elly Wisselink

Datum: zondag 29 november 19:00 - 20:00

Locatie: De Antenne  |  Plaats: Dedemsvaart

Lees hier onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Kijk hier live mee met onze kerkdienst.

1e collecte: Plaatselijk kerkelijk werk
2e collecte: Diaconie - Kerk in Actie - Oekraine, School van Onze Dromen
3e collecte: Kindercollecte - actie Sprinkhaan, verjaag de honger in Oost-Afrika en Zuid - Azië

Diaconiecollecte uitgelicht:
Oekraïne; School van onze Dromen biedt kinderen veiligheid. Op veel staatsinternaten in Oekraïne is de situatie voor kinderen slecht: gebrekkig onderwijs, minimale zorg en onverschillig personeel. De School van onze Dromen zet zich in om het onderwijs positief te veranderen. Personeelsleden worden toegerust in de zorg voor kwetsbare kinderen. Nieuwe lesmethoden bevorderen het zelfvertrouwen en creativiteit van de kinderen. Alles is erop gericht om kwetsbare kinderen de zo nodige zorg, aandacht en liefde te geven. Met de opbrengst van deze collecte steunt Kerk in Actie de School van onze Dromen en andere Kinderen in de Knel projecten. Helpt u mee?

Bekijk voor meer informatie de collecteflyer.

Collecteflyer collecte School van onze dromen biedt kinderen veiligheiddigitaal

Collecte 1 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk,
    Collecte 2 is voor de Diaconie,
    Collecte 3 is voor de Kindercollecte.

Wilhelminastraat 3, 7701 HA Dedemsvaart

Kaart