ds. Jonathan Zondag

Kerkdiensten
-WEB-PKN-Gebouwen-02
Datum: zondag 2 april 09:30 - 10:30

Locatie: Van Dedemkerk  |  Plaats: Dedemsvaart

Nieuwsbrief

Lees hier onze Nieuwsbrief voor deze zondag. 

Meer informatie

Kijk hier live mee met onze kerkdienst. Organist dhr. Nico Aalberts.

Collecten

1e collecte: PK-kinderen en jongeren.
2e collecte: Plaatselijk Kerkelijk Werk.
3e collecte: Kindercollecte: Vrolijkheid in asielzoekerscentra.

Collecte Diaconie; PaasChallenge: terug in de tijd van de Bijbel: Maar liefst zesduizend jongeren tussen de 10 en 17 jaar doen elk jaar in de week voor Pasen mee met de PaasChallenge. Met dit spel, dat gemaakt is door de jeugdwerkorganisatie van de Protestantse Kerk, leven de jongeren zich in in de karakters uit het paasverhaal. Door middel van allerlei opdrachten ontdekken ze de betekenis van Jezus’ dood en opstanding en denken ze na over het einde van kwaad en duisternis. De PaasChallenge is leerzaam en verbindend. Geef in de collecte voor het jeugdwerk van de Protestantse Kerk. Met de opbrengst ondersteunt de Protestantse Kerk het kerkelijk jeugdwerk in het hele land. Doet u mee? Van harte aanbevolen! 

Kindercollecte 2e kwartaal; Vrolijkheid in asielzoekerscentra: Iedere dag vluchten er kinderen en jongeren voor geweld en onderdrukking. Sommigen komen naar Nederland waar ze met of zonder ouders in asielzoekers-centra wachten op de beslissing of ze mogen blijven. Stichting De Vrolijkheid organiseert bij asielzoekerscentra wekelijks het Kunstlab met meer dan honderd kunstprojecten. Via dans, theater, muziek, nieuwe media en beeldende kunst geven kinderen en jongeren vorm aan hun eigen verhalen. Kunst en creativiteit versterken hun veerkracht en zelfvertrouwen en bieden hen de mogelijkheid hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met steun van Kerk in Actie is het Vakantie KunstLab ontwikkeld, zodat jonge azcbewoners ook in de schoolvakanties creatieve workshops kunnen bezoeken. Met een feestelijke presentatie voor bewoners van azc’s worden de workshops afgesloten. Doe mee! Help deze kindercollecte tot een succes te maken!

Je kunt jouw bijdrage op verschillende manieren geven:

  • Overmaken op de bankrekeningen: Diaconie, NL30 RABO 0373 713 452 en Plaatselijk Kerkelijk Werk, NL27 RABO 0373 713 215.
  • Overmaken via de Givt-app die je kunt downloaden via www.givtapp.net/download. Geef aan de 3 collectes door na het invullen van een bedrag voor de 1ste collecte, te kiezen voor ‘collecte toevoegen’.
    Collecte 1 is voor PK-kinderen en jongeren.
    Collecte 2 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk.
    Collecte 3 is voor Kindercollecte.
  • Heb je de Givt-app al gedownload, dan kun je direct geven via deze link: https://bit.ly/2UkqTBv

Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg over de Givt-app.

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart

 

Kaart


Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact