ouderen.jpg

Predikanten en kerkelijk werkers

Jorien Beunk

Sinds 2018 werk ik als jeugdwerker in deze veelkleurige gemeente. Daarnaast ben ik freelance schrijver en volgde ik de studie Theologie.

Ik houd van verhalen in allerlei vormen, van creatief bezig zijn (schilderen/schrijven), van sporten, van de natuur én van de Bijbel. Deze verhalen geven mij een inkijkje in de levens van mensen in hun relatie met God en met elkaar. Ik herken me iedere dag wel in één van die verschillende mensen, want ook zij waren blij, boos, verdrietig, bezorgd en vul maar in. Hun God is mijn God. Hun hoop is mijn hoop.

In de Bijbel lees ik ook Gods opdracht om deze verhalen door te vertellen aan kinderen en jongeren. Dat is wat ik ook in deze gemeente mag doen: het geloof delen en hen zo laten merken, dat ze er helemaal bij horen. Want voor mij is de kerk een plek waar jong en oud zich thuis mag voelen, met als fundament de onvoorwaardelijke liefde van God. Mijn droom is dat kinderen, tieners en jongeren hier richting en ruimte krijgen om te groeien in geloof, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. Het is dan ook mijn gebed dat God Zijn zegen wil geven en de kinderen en jongeren steeds meer onder de indruk wil laten raken van Wie Hij is!

Wil je verder kennis maken of jouw verhaal delen, je mag me altijd aanspreken of stuur een mail via: Jorien Beunk

Graag tot ziens,
Jorien Beunk