kinderen.jpg
 

Familiekerstfeest

Kerkdiensten
-WEB-PKN-Gebouwen-02
Datum: zondag 26 december 09:30 - 10:30

Locatie: Van Dedemkerk  |  Plaats: Dedemsvaart

Nieuwsbrief

Lees hier  onze Nieuwsbrief voor deze zondag.

Meer informatie

Kijk hier live mee met onze kerkdienst.

Collecten

1e collecte: Plaatselijk Kerkelijk Werk.
2e collecte: Diaconie KIA - Kineren in de knel. Vluchtelingen kinderen in Griekenland
3e collecte: Kindercollecte - Mission Possible helpt jonge vrouwen die verslaafd zijn of slachtoffer zijn van huiselijk geweld en kinderen en jongeren uit probleemgezinnen in landen van de voormalige Sovjet-Unie. Lees hier meer over op de pagina Kindercollecte.

Diaconiecollecte uitgelicht

In Griekenland komen dagelijks vele vluchtelingen aan, op zoek naar veiligheid en een betere toekomst. Onder hen ook duizenden kinderen. Ze komen terecht in onveilige kampen met gammele tenten. Er is gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. Kerk in Actie gelooft dat vluchtelingen recht hebben op een beter leven. Kerk in actie helpt hen met voedsel, gezondheidszorg en onderwijs, en probeert hen op een betere plek te krijgen. Ook investeert Kerk in Actie in de landen van herkomst in een beter leven voor kinderen.

Met uw bijdrage aan de collecte steunt u dit belangrijke werk van Kerk in Actie voor opvang van gestrande vluchtelingen. Doet u mee? Uw bijdrage voor de gestrande vluchtelingenkinderen in Griekenland is van harte welkom via de collecte in onze kerk en via de GIVT app.  Of maak uw gift over op het rekeningnummer van de Diaconie NL30 RABO 0373 713 452 o.v.v. Kerstcollecte 2022. Hartelijk dank!

Je kunt jouw bijdrage op verschillende manieren geven:

  • Overmaken op de bankrekeningen: Diaconie, NL30 RABO 0373 713 452 en Plaatselijk Kerkelijk Werk, NL27 RABO 0373 713 215.
  • Overmaken via de Givt-app die je kunt downloaden via www.givtapp.net/download. Geef aan de 3 collectes door na het invullen van een bedrag voor de 1ste collecte, te kiezen voor ‘collecte toevoegen’.
    Collecte 1 is voor Plaatselijk Kerkelijk Werk.
    Collecte 2 is voor KIA - Geef licht 
    Collecte 3 is voor de Kindercollecte.
  • Heb je de Givt-app al gedownload, dan kun je direct geven via deze link: https://bit.ly/2UkqTBv

Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg over de Givt-app.

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Hoofdvaart 5, 7701 JE Dedemsvaart

 

Kaart


Dagelijkswood.nl

De Protestantse Gemeente Dedemsvaart maakt deel uit van het landelijk verband van Protestantse Kerken waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en willen delen. 

Contact